::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Friday, 12 April 2013

::Segmen:1000 Followers!::



Petang ni..
Eira nak join segmen ni lak..
Nampak menarik..
Hadiah pun hebat..
Harap2 dapat gak tambah follower kat blog..
Meh kita join sama2..
Klik banner kat bawah ni..
Untuk maklumat lanjut..

14 comments:

  1. Terima Kasih,sudi join segmen ni,Senarai peserta dah kuar.Jemput Blogwalking okay.Terima Kasih...

    Refer this link:
    http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-segmen-1000-followers.html

    ReplyDelete
  2. salam..ayu dtg dr segmen yg sama...
    ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/04/segmen1000-followers.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama
    Done follow anda :)
    Harap dapat followback :

    1. Follow me
    2. Tinggalkan jejak di cbox
    3 . Tinggalkan komen disini :

    http://shaheiraismail.blogspot.com/2013/04/segmen1000-followers.html

    Terima kasih ! undur diri dulu yaa , ada masa singgah lagi .

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama..
    Done follow you.. :-)

    http://orianavanila.blogspot.com/2013/04/segmen-1000-followers.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama. Follow sini :D

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/04/segmen1000-followers.html

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yang sama
    http://labyrinthandherworld.blogspot.com/2013/04/segmen-1000-followers.html

    ReplyDelete
  7. azza dr segmen yang sama :)
    done follow you :)

    http://cikazzah95.blogspot.com/2013/04/segmen1000-followers.html?showComment=1365927227114#c8085536229508787251

    ReplyDelete
  8. done bw kat sini :) mira dari segmen yg sama.. jemput singgah di blog mira pulak ye :D
    http://miramohdsakri.blogspot.com/2013/04/segmen1000-followers.html

    ReplyDelete
  9. bw dari segmen yang sama http://smileymiya.blogspot.com/2013/04/segmen1000-followers.html . done follow :)

    ReplyDelete
  10. Hai, mira dari segmen yang sama :D
    Follow sini ya ...


    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/04/segmen-1000-followers.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sama.. done follow/singgah.. jom singgah/follow teman lik.. =)
    http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/04/segmen-1000-followers_11.html

    ReplyDelete
  12. balas kunjungan :)
    maaf lambat..hehe
    http://fiqansz.blogspot.com/2013/04/segmen1000-followers.html

    jemput join sekali:

    segmen yang tamat 21 April ni:
    http://fiqansz.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-tempah-ruang-tapak.html

    http://fiqansz.blogspot.com/2013/04/short-segmen-like-and-win-part-2.html

    dan segmen yg tamat esok, tak payah buat entri, just nyatakan 3 perubahan dlm blog fiqa :)
    http://fiqansz.blogspot.com/2013/04/segmen-teka-teki-1-hari-by-fiqa-nsz_18.html

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen yang sama
    Done follow you ^_^
    Harap dapat followback yer :

    1. Follow me
    2. Tinggalkan jejak di cbox
    3 . Tinggalkan komen disini :

    http://kutahukuadamu99.blogspot.com/2013/04/segmen1000-followers.html

    TQ ! kite undur diri dulu yaa , ada masa singgah lagi . Nice meet you :D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa