::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Tuesday, 24 November 2015

::Masih Berfikir::

Assalamualaikum.
Agak berhabuk blog ni.
Dah lama Eira tak update entry baru.
Lately ni busy sangat dengan kerja.
Maklumlah bekerja di tempat baru.
Terpaksa menggalas tanggungjawab lain.
Kerja ni pula lain dari kerja yang Eira pernah buat.
For me, Eira tak kisah sangat kalau kerja banyak.
I will do it as much as I can.
Tapi..
Suasana dan rakan sekerja yang buat Eira tak tahan.
Ada je kesalahan Eira pada mata dorang.
Mula-mula, Eira buat tak tahu je.
Dengar je bila orang asyik hentam kita.
Tapi lama kelamaan, it's really hurt me.
Rasa tak sanggup nak kerja kat sini lama-lama.
Memandangkan sekarang ni susah sangat nak dapat kerja, terpaksa ar Eira bertahan.
Takkan nak bergantung hidup dengan mak dan ayah pulak kan.
Hopefully Eira akan dapat cari kerja lain.
Uolss doakan Eira ye..

2 comments:

  1. selagi boleh sabar, sabarlah. Mungkin ada la nanti tu rezeki di tempat lain

    ReplyDelete
  2. Insyaallah sebagai staff kita kerja je dengan bersungguh dan ikhlas. Insyaallah Allah akan balas ikut mana pun yang Dia suka. Office politics tu buat dunno je :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa