::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Tuesday, 12 August 2014

::Giveaway Harry Potter Postcards from Germany!!::



Selamat Malam uolls..
Eira agak excited sikit..
Coz pemilik blog ni sendiri..
Ajak Eira join GA ni..
TQ Aisha
Eira join GA ni ye..
Pada korang yang nak join tu..
Klik banner kat bawah ni erk..

Kalau menang..
Boleh dapat postcards Harry Potter macam kat bawah ni..

Sis suka blog Aisha sebab..
Banyak sangat cerita di perantauan..
Dulu pernah gak teringin nak study kat oversea..
Tapi hasrat tak kesampaian..
Rasanya belum terlambat kot..
Nak ucapkan..
Selamat Hari Raya Aidilfitri..

11 comments:

  1. woww..best nya. minat harry potter ni...good luck

    ReplyDelete
  2. selamat hari raye jugak ye...terima kasih join... :D

    ReplyDelete
  3. Datang melawat dan blogwalking.. Dari GA yang sama... Semoga berjaya...

    http://www.ladyainaa.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  4. good luck..datang balas kunjungan. tq singgah blog ain..^^

    ReplyDelete
  5. saya dah update senarai peserta...jemputlah tengok2 ye... GIVEAWAY JINDRISSKA

    ReplyDelete
  6. Singgah BW dari GA yang sama...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  7. Berkunjung dari segmen yg sama.
    Jemput Singgah --> From FAMF Tower

    ReplyDelete
  8. Good luck and all the best :)
    blogwalking dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  9. all the best, ye.
    akak dtg dari segmen yg sama & follow balik :)

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa