::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Thursday, 16 May 2013

:: Segmen Follow April hingga Disember 2013::



Hari ni..
Eira semangat nak join segmen ni..
Sebab..
Blog dia pun warna purple..
Hehehehe
Pada yg nak join tu..
Jangan risau..
Segmen ni lambat lagi nak tamat..
Nun hujung tahun baru tamat..
So apa lagi..
Jom klik banner kat bawah ni..
Untuk join..

Mari kita tambah kenalan..

6 comments:

  1. jom3.. kita ramai2 join..
    anda ditag : http://annamariana1989.blogspot.com/2013/05/jom-rehat-sebentar.html

    ReplyDelete
  2. makseh dik join cik akak...cik akak dah masukkan link dalam senarap peserta :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-2..Jemput singgah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  4. dtg dri segmen yg sma

    http://auniizzahjafri.blogspot.com/2013/05/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum..hai..akk dr segmen sama..da follow sini..hope sudi follow akk juga ya..:)
    http://qasehreena.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Blogwalking sini.

    Btw, Jom join segmen ni. Tak kisah nak buat entry atau pun tak. Yang penting, harap sudi join untuk memeriahkan lagi segmen ni XD

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa