::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Wednesday, 27 February 2013

::Segmen : Saya Suka Makan...::



Dah lama x join segmen..
Tengah ari ni..
Berkesempatan buka blog..
So..
Eira nak join segmen dari Nasuha
Kepada blogger yg nak join..
Boleh klik banner comel kat bawah ni..

Eira suke makan...
Apam Balik buatan ayah Eira..
Dulu ayah niaga apam balik..
Tiap2 ari Eira makan..
Tapi sekarang..
Ayah dah tak larat nak niaga..
Huhuhu..
Makan apam balik org lain pun x sama..
Macam yg ayah buat..
Ni lah rupa apam balik buatan ayah Eira..

Eira tag MamaMaszull dan Rien Rose


12 comments:

  1. bestnya dia dulu....hari2 boleh makan apam balik kan

    ReplyDelete
  2. tu ar..tapi kadang@ terfikir gak nak start niaga balik..:)

    ReplyDelete
  3. done follow u back cik eira :)
    post kan la apam balik tue xD haha

    ReplyDelete
  4. emmm...klu mkn pns2 ni msti sedap. Terima kasih sebab sudi menyertai segmen ini. Link awk tlh pn dmasukkan ke dlm senarai peserta :)

    ReplyDelete
  5. dri segmen yang sama
    www.nina-mohdazam.blogspot.com.follow sini juga

    ReplyDelete
  6. Emm sedapnya ^^ mmbalas kunjungan !

    ReplyDelete
  7. hye , dari segmen yg same . done follow awk . jmput ke blog kitee
    http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

    ReplyDelete
  8. Ponn ponn,Ayna jenguk sini!Jom singgah blog ayna jugak? ^^ http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen sama

    http://zanahassan-zana.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

    ReplyDelete
  10. http://nursyafiqahrahmat.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-suka-makan.html
    dari segmen yang sama

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa