::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Friday, 17 July 2009

Rumahku dilanda banjir lagi

Sedey tol...
Ni last week punya citer
Ari sabtu yang lepas..
Eira sekeluarga pergi Kenduri kahwin kat Kulim..
Cuaca pagi tu biasa je..
Mendung..
Kitorang pon sempat gi rumah abang angkat eira..
Alih2..
Masa nak Gi rumah Cousin Eira..
Hujan turun dengan lebatnya..
Ayah pon amik keputusan nak singgah rumah mak sedara Eira..
Lagipun cousin eira tu de pesanan untuk family dia...
Dalam kerancakan bercerita tu..
Hujan makin lebat turun..
Aduyai..

Hati Eira memang dah x sedap..
Dok fikir..
Rumah mesti banjir punya..
Ya..
dan tekaan tu mmg tepat sekali..
Buka je pintu rumah..
Air dah takat buku lali..
Terpaksa buat keputusan..
Tumpang tido kat rumah sedara..
Coz kat umah nak jalan pon susah..
Huhuhu
Masuk kali ni...
Dah dekat 10x air masuk dalam rumah..
dah x tau nak wat camne lagi..
Tawakal je lah..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa