::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Tuesday, 11 July 2017

:: Temuduga & Ujian Kawad Kaki::



Selamat pagi uolss..
Korang sihat ke?
Masih dalam mood raya gi ke tu?
Mesti kat office korang de buat jamuan raya kan??
Eira minggu kedua raya dah kalut dengan temuduga dan ujian kawad.
Time raya hari tu pun, otak dok ingat hukuman kawad je.

Teruk tol kan..
Selepas 2 tahun tak aktif dengan pertahanan awam, memang cheq lupa habis uols.
Jenuh menghafal balik.
Alhamdulillah, dapat gak ar buat.
Walaupun tak berapa nak kemas.
Janji terlepas siksa.
Hehehe

Time ni tengah panas tau uols.
Berpinau gak ar biji mato den.
Belanja kat korang video kawad satu.
Tapi jangan diikut ye, sebab banyak yang salah.






No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa