::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Tuesday, 10 November 2009

~BTLS Baling..

Agak lama gak menyepi..
Bz tol sekarang ni..
Ditambah lak dengan kesihatan yg x brapa nk ok..
huhuhu..
21hb...
kena lak gi kursus BTLS kt baling..
dah ar eira sorang je pompuan..
wakil georgetown..
sedey tol..
nasib baik ade shira n atikah yg teman..
kalu x mmg boring ar perjalanan ke baling 2..
thanx guys..
sbb byk membantu..
First time menjejakkan kaki ke PULAPA Baling..
Cantik gak tempat dia..
Bekas tapak Hospital dulu..
Byk tol citer2 yg x brapa enak didengar..
Terpaksa ar pekakkan telinga..
janji kita dh setting niat yg betul..
dtg situ utk bljr..
bkn nak main2..
Eira dok sebilik dengan kengkawan dr unit kuala krai klante..
kak long n e-ka memang bez...
Alhamdulillah pembelajaran sepanjang kursus berjalan lancar..
Dapat lak ramai kawan2 baru..
Cuma ade satu insiden berlaku..

Insiden ni terjadi pada mlm sblm tamat kursus..
Eira kena kacau kat Kolam air panas..
Memang nampak real sgt..
sampai sukar nak kawal pemikiran time tu..
Alhamdulillah..
Nasib baik x de perkara buruk berlaku
Kepada sesiapa yg kena mrh mlm tu..
sori sesangat erk..
Apa2 pun..
Nak ucapkan jutaan terima kasih kat Tuan Shah, Cik Intan n En. Shaiful..
Coz sudi berkongsi pengalaman n pengajaran..
Thanx gak 2 Teh n Phuah yg selalu belanja mkn..
Abang Mas n abg Zubir yg eira dah anggap mcm abang sendiri..
Korang sume mmg bez giler..
Hopefully..
Kita akan berjumpa lagi di kursus akan datang..
Insyaallah..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa